23 ting – et kort kursus i WEB 2.0

Har du nogensinde overvejet, hvad web 2.0 er? Hvad kan web 2.0 bruges til? Er web 2.0 overhovedet relevant i en undervisningssammenhæng? Alle disse spørgsmålog flere til, mener jeg, at man som moderne underviser bliver nødt til at gennemtænke jævnligt. Jeg gør det selv – altså tænker over spørgsmålene fra tid til anden. Spørgsmålet er, om alle undervisere burde fundere over disse spørgsmål?

Nu har du muligheden for på egen hånd at udforske en del af web 2.0 som et selvstudium over 23 uger. Hvis du endnu ikke har brugt web 2.0 i din undervisning (eller kun gør det i et begrænset omfang), så synes jeg faktisk, at du bør overveje dette selvstudie temmelig seriøst. Men hvad er er web 2.0 egentlig for en størrelse? Tja … en lang forklaring egner sig ikke til et blogindlæg så se klippet nedenfor og læs videre bagefter:

23 Ting er et online læringsprogram, hvor du kan lege dig til mere viden om nogle af alle de redskaber, værktøjer og services der er frit tilgængeligt for alle på internettet. Ting, vi kan bruge til at dele, låne, remixe, genbruge og samarbejde. Programmet løber over et fastlagt antal uger, og hver uge beskæftiger man sig med en eller to nye “Web 2.0″-teknologier. Derudover får men lidt fede tips til, hvordan man kreerer smarte password. Ideen med dette selvstudium udi web 2.0. er ganske enkelt genial – sørligt, hvis man påtænker at inddrage nogle nye teknologier i sin undervisning. Tjek det ud og smid gerne en kommentar her på bloggen med dine tanker eller erfaringer.

Share

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s