Trænerguiden – et væld af idrætsideer

I går havde jeg den fornøjelse at deltage i et såkaldt basisinstruktørkursus hos DGI omhandlende mountainbikes (MTB) for begyndere. Det var faktisk rigtig interessant.

Kurset var henlagt til Kibæk i Vestjylland nærmere bestemt Momhøje MTB. På kurset kom vi vidt omkring i forhold til teori og praksis – vi fik selvfølgelig også mulighed for at instruere hinanden, hvilket altid finder sted på de her praksiskurser. Slutteligt blev alle udstyret med et fint kursusbevis, og hvad vigtigere var, så blev vi alle udstyret med oplysningen om DGI’s trænerguide.

Trænerguiden var vel i virkeligheden blandt de fedeste og mest brugbare oplysninger på hele kurset. Kort sagt handler trænerguiden om så mange (instruktører) som muligt skal have adgang til et væld af øvelser på flere niveauer indenfor netop deres idrætsgren. På trænerguiden kan man derfor finde nyttig info om øvelser i forhold til fx MTB, fodbold, håndbold, gymnastik, volleyball, basketball og flere andre idrætsgrene – guiden indeholder også en mulighed for selv at gemme sine bedste forløb til senere brug. Trænerguiden fra DGI er derfor godt og nyttigt stykke digitalt værktøj, som instruktører på mange niveauer vil kunne få stor glæde af – også idrætslærere.

En mening om “Trænerguiden – et væld af idrætsideer

Skriv en kommentar