Om Eftersidderen

Formålet med Eftersidderen er at skabe en blog og et diskussionsforum for alle de muligheder, som internettet giver for andeledes og mere nytænkende og/eller inovativ undervisning. Forfatteren bag bloggen hedder Lars Noes, Jeg er uddannet lærer i år 2000, og har arbejdet som lærer på forskellige folkeskoler i Københavnsområdet såvel som i det sønderjyske i både indskoling, mellemtrin og overbygning.

Eftersidderen vil forsøge at holde ører og øjne åbne mht. internetsites som kan integreres i den daglige undervisning således, at elever såvel som lærere udnytter teknologien i højere grad.

Det er Eftersidderens klare overbevisning, at mange lærere og skoler ikke er klar over de mange muligheder, som nettet giver den udøvende lærer (fx skal det nævnes, at et smartboard kan og skal bruges til mere end blot at vise filmklip).

Alt materiale (indlæg, links og downloads) på denne weblog er til fri afbenyttelse.

Du er meget velkommen til at kontakte Eftersidderen med kommentarer, ris eller ros på:

eftersidderen@hotmail.com

Share

2 meninger om “Om Eftersidderen

  1. Hej Lars,
    Jeg fandt din blog via Mors apps og finder emnet for din blog ganske interessant.
    Jeg skrev for snart et halvt år siden børnebogen “Prinsesse Lila og Prinsen på Den Vrede Hest” og valgte at udgive den som ebog, bl.a. fordi ebogen kan noget, som andre ikke kan. F.eks. i forbindelse med undervisning, hvor blot det at kunne køre bogen op på smartboard kan være en hjælp til en fælles oplevelse af historien. Dertil kommer, at ebøger er billigere og det vil jo også være en god håndsrækning til folkeskolernes trængte økonomi.

    Jeg kunne dog godt tænke mig at bringe det et skridt videre, men jeg faktisk ikke, hvem jeg skal henvende mig til. Har du nogen idé om, om der er folk, som udvikler interaktive apps til undervisningsbrug, hvor man evt. kunne tage udgangspunkt i en bog?

    mvh.

    Per

Skriv en kommentar