Eftersidderens ABC og et lidt positive tanker i hverdagen

I dag opdagede jeg ved et rent tilfælde websitet youblisher.com. Et site, hvor man helt gratis kan udgive sine pdf-dokumenter på en måde, som ligner Bilkas webkatalog til forveksling. Det fede ved servicen er, at man ikke skal finde sig i et hav af reklamer på sitet.

Jeg tænker, at youblisher uden tvivl må kunne bruges i undervisningssammenhænge fx i en kombination med wikispaces – blot en tanke.

Her på Eftersidderen kan du se youblisher i aktion i sidebaren ude til højre i skærmbilledet under punktet “Eftersidderens ABC”. Tanken er, at jeg hele tiden vil lægge de bedste pdf-filer, som Eftersidderen kan byde på op under dette punkt. Hermed bliver det fremover lettere at finde de gode pdf-filer (udgivet her på sitet) igen. Se hvordan youblisher fungerer i praksis på klippet nedenfor:

I New York kan man til tider opleve komiker-truppen Improv Everywhere lave forskellige happenings som fx:

Den 11. november 2011 klokken 11.11 kunne man opleve følgende lille happening på Nydamskolens skolebibliotek – måske inspireret af Improv Everywhere’s mange happenings i New York og andre steder. Den lille happening på skolebiblioteket var i alle tilfælde sat i scene af en engelsklærer og en af skolens 9. klasser i forening. Se den lille happening her:

Share

Skriv en kommentar