Bevægelse og dansetid

Sitet Dansetid! er et anderledes og forfriskende redskab for lærere og pædagoger til bevægelse, musik, kreativitet, trivsel og fællesskab på en enkel måde: Korte dans-med-film, lige til at gå til, og inspirerende danseopgaver, der udfordrer både børn og voksne. Dans og musik giver glæde og mod på at være sig selv i et fællesskab. Det er udgangspunktet for Dansetid!

Det kræver ingen forudsætninger inden for dans at anvende materialet på Dansetid! Materialet er tænkt som lettilgængeligt og brugervenligt for alle, som har mod på mere bevægelse i hverdagen.

Dansefilmene kan anvendes i hverdagslokaler som klasseværelset og gangene på skolen, og de henvender sig i ligeså høj grad til fx matematik- og historielærere som til idrætslærere og pædagoger – og til børnene selv. Alle film er skabt af børn i samarbejde med en koreograf.

De kreative opgaver giver forslag til, hvordan man som voksen nemt kan anvende dans i forskellige fagområder og hverdagssituationer.

Det er gratis at anvende siden, og der lægges løbende nye materialer op – så hold øje!

Dansetid! er udviklet af Dansehallerne i tæt samarbejde med dansere, børn, pædagoger og lærere. Musikdelen er blevet til i samarbejde med ROSA – Dansk Rock Samråd.

Dansetid! er støttet af Undervisningsministeriets tips- og lottomidler, samt Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s