Bliv excelmester

Jeg synes, at alle elever som det mest i naturlige i verden bør lære at anvende regnearket Excel. Af samme grund mener jeg, at alle matematiklærere har en forpligtelse til at sætte sig ind Excels mange anvendelsesmuligheder. Ja, det betyder, at matematiklærere i særligt mellemtrin og overbygning bør sætte sig til skærmen og som minimum få lært de mest almindelige funktioner i regnearket Excel at kende. 

Hvad så med Apples regneark Numbers eller det regneark, der findes i Google Drev? Ja, hvad med dem? Dem kan du passende lære, når excel er på plads. Grunden til, at alle matematiklærere, i min optik, skal kunne excel, er, at det er det mest almindelige regneark for langt de fleste.

Men fortvivl ikke, nu har to unge fyre, Mikkel og Kasper, lavet sitet excelkurus.com, hvor man kvit og frit kan finde en lang række instruktionsvideoer til brugen af Excel. Du skal blot tilmelde dig på ovennævnte site.

De skriver selv om deres site, citat: Excelkursus.com er stedet på internettet hvor du kan lære om Microsoft Excel – uanset dit nuværende niveau. Vi tilbyder flere forskellige kurser, blandt andet et 100% gratis online kursus i Excel. Dette kursus har mere end 1500 personer allerede tilmeldt sig! Dette gratis kursus består af mere end 40 online videoer, alle på dansk og i et tempo hvor selv nybegynderen kan være med.
Derudover gør vi også alt vi kan for, at hjælpe vores besøgende. Vi besvarer derfor jævnligt vores besøgendes spørgsmål på vores blog (eller direkte via mail – vælg blot “kontakt”-siden og stil dit spørgsmål).

Dette initiativ er vel næsten for godt til at være sandt?! Så hvad venter I på? Få jer nu tilmeldt.

excel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s