Hvis vi bar’ ku’ få lov


god undervisning2012 synger på sidste vers i disse dage, hvor vi hastigt nærmer os nytåret og 2013. Jeg tror, at rigtigt mange lærere i den danske folkeskole på en eller anden måde frygter 2013 pga. usikkerheden omkring de kommende forhandlinger mellem DLF og KL.

I den sammenhæng finder jeg det ret tankevækkende, at så mange udenforstående har travlt med at kloge sig på lærernes arbejdstid. De fleste af os har vel siddet i til diverse sammenkomster i anledning af julen og forsøgt at forklare sagernes rette sammenhæng. Én ting er dog helt sikkert. Uanset udfaldet af forhandlingerne mellem DLF og KL, så vil alle lærere i folkeskolen til stadighed gøre deres yderste for at eleverne får det bedste ud af deres folkeskoletid – også selv om, at Niels Egelund, Michael Ziegler og andre “højtalere” i det offentlige rum måtte mene noget andet.

 – også selv om, at Niels Egelund, Michael Ziegler og andre “højtalere” i det offentlige rum måtte mene noget andet.

Denne video (som i øvrigt er strikket sammen i præsentationsværktøjet Powtoon, som du bl.a. finder i skoletube) beskriver meget godt, hvad det er, at alle lærere hver dag forsøger at gøre i folkeskolen. Videoen og sangen er produceret af 3 lærere Torben M. Schmidt, Anja E. Madsen og Dorthe Munk fra Vodskov skole i Nordjylland.

NB! Det skal lige understreges, at der ingen sammenhæng er mellem DLF’s kampagne (billedet øverst i dette indlæg) og sangen “Hvis vi bar’ ku’ få lov”.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s