Skal vi flette vores julehjerter sammen?

godjulSkal vi flette vore julehjerter sammen? Sådan sang Raquel Rastenni og Gustav Winckler tilbage i 1964. Jeg skal nok undlade at offentliggøre resten af teksten i dette indlæg – den kan du selv finde via google. Men det er blevet tid til at flette julepynt, og nu kan du få hjælp fra uventet side.

En forsker fra i datalogi på Århus Universitet har opfundet et computerprogram, der kan producere skabeloner til brug for flettede julehjerter med navn på forsiden såvel som bagsiden af hjertet. Indrømmet det lyder umiddelbart langt ude, men den er god nok. Gerth Brodal, lektor ved Institut for Datalogi på Aarhus Universitet har lanceret en web-baseret generator, som kan designe de helt specielle skabeloner til flettede julehjerter med “indlagte” tal og bogstaver.

I generatoren, som du finder her, skal du blot skrive den tekst, som du ønsker i dit hjerte. Herefter designer programmet en skabelon, der er lige til at printe ud indeholdende teksten. Herefter er det blot at gå i gang med fletteriet.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s