Videnskab.dk/undervisning

Mange undervisere i folkeskolen gør det allerede. Deler deres ideer og inspiration med hinanden. Men jeg tror, at vi som stand sagtens kan blive endnu bedre til at dele de gode ideer med hinanden. Måske kunne det en dag blive helt almindeligt at dele færdige undervisningsforløb med andre lærere på tværs af de forskellige landsdele. Jeg ved godt, at nogle allerede gør dette via Smart Exchange.

Jeg har tidligere på denne blog udgivet indlægget “2 styks, tak!”. Indlægget omhandlede 2 websites, hvorfra man med fordel kan indhente meget nyttig iformation/inspiration til undervisningen. Dette indlæg går skridtet videre. Websitet videnskab.dk har samlet en masse artikler omhandlende videnskab og undervisning på et samlet sted – nemlig undervisning.videnskab.dk

Brug sitet. Det indeholder afsindigt meget nyttig baggrundsviden

Sitet er vel egentlig ikke rettet mod folkeskoleelever. Folkene bag sitet mere end antyder (de sigere det direkte), at deres site henvender sig til elever og undervisere på gymnasieniveau. Jeg synes dog ikke, at man som underviser i folkeskolen skal lade sig begrænse af dette. Brug sitet. Det indeholder afsindigt meget nyttig baggrundsviden – som med enkle rettelser/tilføjelser sagtens kan bruges som mere eller mindre færdige forløb i folkeskolens ældste klasser. Sitet har desuden en facebook-side, som du finder her.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s