Tysk på telefonen

Jeg er en Nordsjællænder, som på 5. år er bosiddende i Sønderjylland. Af samme grund er mine tyskkundskaber stærkt begrænsede til stor morskab for mine sønderjyske kolleger. Bevares på den gl. karakterskala fik jeg da 11 til folkeskolens afgangsprøve og 9  til min studentereksamen – men kun fordi, at jeg snød i begge tilfælde. Nok om det.

Det ser ud til at jeg har fundet en app til min telefon, som måske kan afhjælpe mit handicap i forhold til det tyske sprogs genvordigheder. Applikationen, som jeg helt tilfældigt er faldet over, hedder meget originalt “Deutsch Tests – Lerne mit Spass”. Folkene bag denne app, som findes til wphones, android og iPhone skriver flg. beskrivelse af deres app, citat:

“Lerne mit Spaß. Deutsch unterwegs lernen.

Unsere DeutschTests-App soll Dir helfen, Deine Deutschkenntnisse schrittweise zu verbessern. AlleTests sind in drei Schwierigkeitsstufen (A1/A2, B1/B2, C1/C2) gegliedert und entsprechen dem Gemeinsamen Europäischen Referenzrahmen für Sprachen. Jeder Test besteht aus 20-30 Fragen.

Lerne auf einfache Weise die deutsche Sprache und erweitere Deinen Wortschatz sowie Deine Grammatikkenntnisse! Mit unserer App macht Lernen Spaß – sowohl zu Hause als auch unterwegs.”

Jeg skal ikke kloge mig ud i en nærmere oversættelse af ovenstående – det rækker mine nuværende tyske sprogkundskaber slet ikke til. Jeg vil blot nøjes med at konstatere, at app’en ser spændende ud – og hvem ved, måske kan den bruges i tyskundervisningen?! 

Hvis du er blevet nysgerrig, så klik evt. her eller her for yderligere info.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s