Tube det ene og det andet …!

Som skolelærer behøver man ikke længere spørge om eleverne kender til youtube? Det gør eleverne uden tvivl – også de yngste. I overbygningen kender rigtig mange af eleverne også til skoletube – en slags skolernes youtube. Men er der flere tubes, altså videokanaler man skal kende til? Ork ja, masser. Der er fx 5min.com, vimeo.com, break.com – men kender du så også bogtube.dk?

Hvis du kan sige ja til ovenstående, så skynd dig at surfe videre ud på internettet. I modsat fald bør du nok læse lidt mere.

Der sker noget med vores oplevelse af en god bog, når vi hører forfatteren omtale eller anmelde den, eller ikke mindst når forfatteren selv læser op fra sin bog.
Det er oplevelser som disse, der kan forventer dig af bogtube.dk, hvor der i øjeblikket er rundt regnet 150 små videofilm med forskellige forfattere, der enten præsenterer deres nye bøger eller måske fortæller om dele af deres respektive forfatterskaber.

På denne måde er bogtube.dk et rigtig fedt stykke ekstra materiale i forhold til at holde sig orienteret med hensyn til nye materialer, blive inspireret til ekstra materialer om forfattere, som eleverne muligvis arbejder med eller måske som en hjælp til at komme bedre i dybden med det litterære arbejde i forhold til udvalgte bøger. Derudover kan man uden tvivl også mange af de små film som en præsentation til de materialer, som allerede findes på skolen i fx skolens bibliotek.

Share

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s