Fysiklæreren i nettet

Jeg har altid set fysiklærere, som sådan nogle Einstein-typer, der fordrev tiden med kedelige formler og støvede forsøg. Men sådan behøver det ikke at være. Mange af de fysiklærere, som jeg kender er tvært i mod ret langt fremme i bussen, når det handler om at inddrage IT og web 2.0-teknologi i undervisningen.

Af samme grund finder jeg det derfor heller ikke svært at forfatte et lille indlæg, der måske kan gøre planlægningen af fysikundervisningen lidt nemmere. Måske kender du allerede den weblog, som Mads Remvig skriver under titlen “it4education”? Uanset om du kender bloggen or not, så er den altid et besøg værd – også undersitet omhandlende fysik. Her er virkelig tale om en sand guldgrube af links til sites, der uden tvivl kan bruges til faglig inspiration og måske også lette forberedelsen af din næste lektion i faget fysik. Du finder sitet ved at klikke her.

Jeg vil dog også lige bruge et par linjer på det engelsksprogede site “sience bob”, som virkelig rummer et hav af muligheder for inspiration til den gode fysiktime. Sitet indeholder let-forstålige forsøgsinstruktioner, videoklip af diverse forsøg, blogfunktion, links til andre cool fysiksites osv. Kort sagt så indeholder sitet alt, hvad en fysiklærers hjerte måtte begære – find sitet ved at klikke her.

Share

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s