Overblik – løsning: webindex

Hvad kan man fange med et internet? Rigtig meget ( + en masse skodsites). Nogle gange ville det dog være fedt, hvis man kunne stige op over nettet og foretage et view i et såkaldt helikopterperspektiv. Det kan du nu! Løsningen hedder: go2web20.net/

Sitet er fantastisk når man ønsker at finde web 2.0-tjenester indenfor fx musik eller foto. Selve sitets bruger-interface er utroligt nemt og intuitivt – man gør simpelthen det rigtige første gang, man gør et forsøg. Personligt bruger jeg sitet til at skabe et hutigt overblik over de muligheder for at bruge web 2.0, som nettet giver i bestemte kategorier – det skal dog lige nævnes, at indexet langt fra er komplet.

Et andet godt sted at hente inspiration, når det handler om web 2.0-tjenester er på sitet greatwebtools – en blog, der kører på platformen blogspot (googles bloggerværktøj). Sitet indeholder vanvittig mange rigtig fede links til værktøjer på nettet. Det skal for god ordens skyld nævnes, at sitet ikke er opbygget som et decideret index – bruger-interfacet fejler dog ikke noget af den grund, eftersom sitet er nemt at overskue alligevel.

Endelig vil jeg lige gøre opmærksom på et site for lærere med hang til smartboards: teacherslovesmartboards – vær opmærksom på, at sitet er på engelsk. Endnu har jeg ikke erfaringer med sitet, men spændende ser det ud.

Share

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s