Sjove fotos!

Så er det snart jul (og juleferie ikke at forglemme). Dermed er det også snart tid til et årsskifte – i den anledning vil jeg lige gøre opmærksom på en række websites, som måske kan gøre nytårsinvitationen en smule mere festlig.

For alle 4 websites som er nævnt nedenfor gælder det, at man blot uploader et vellignende foto. Herefter retter man det lidt til, hvorefter man trykker på knappen “create picture” (eller noget i den stil). Så laver websitet sådan set resten – det er så nemt, at man dårligt fatter det. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at du nok skal score mange sjove reaktioner på dit nye portræt. Personligt har jeg brugt billederne som profilbillede på fx facebook – og reaktionerne har været mange og hovedsagligt sjove. Prøv selv!

Funphotobox – dette site tillader dig at arbejde med effekter for ansigtet, selve fotografiet, animationseffekter og endelig kan du producere sjove kort fx julekort online. Brugerinterfacet er simpelt og nemt at overskue. Der er kort sagt ikke meget at tage fejl af.

Istarin – hvis du uploader dit portræt i en af dette sites mange skabeloner, så bliver du pludselig filmstjerne (på papiret i alle tilfælde) i din egen ynglingsfilm. Her er skabeloner til fx Harry Potter, Superman, Indiana Jones og mange flere. Igen gælder det, at brugerinterfacet giver sig selv.

Picjoke – et website, der indeholder en hel del sjove fotoeffekter, som er nemme at gå til. Dette site er lidt atypisk, eftersom det åbner mulighed for at installere en dansksproget app. direkte på din egen pc’er. Såfremt du vælger blot at benytte dig af online-delen, så må man nok konkludere, at brugerinterfacet er enkelt og simpelt at overskue.

Loonapix – dette site indeholder uden tvivl flest fotoskabeloner (flere end de øvrige sites sammenlagt, tror jeg). Her er altså virkelig tale om en kæmpestor skabelondatabase. Derudover linker sitet videre til hhv. en animationscreator og en kalenderfunktion.

Share

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s