Classtools.net – lidt gaming til undervisningen

“Hvor kunne det dog bare være fedt, hvis vi kunne lave vores egne små smartboard-spil til undervisningen”, udbrød en af mine kvikke elever en dag, da vi havde spillet nogle online-games i geografitimen. Nu er muligheden her så…..

….. ikke kun i geografi, næh, spillene kan naturligvis bruges i alle fag. Det hele kommer an på indholdet i spillene, og da man selv konstruerer spillene – ja, så bestemmer man jo også indholdet og dermed faget.

Hvordan kan dette lade sig gøre? Jo, classtools.net er en service, hvor man kvit og frit kan konstruere forskellige småspil til undervisningen. Spillene er basseret på en lang række forskellige templates (platforme), som dermed giver det enkelte spil sit eget individuelle præg.

Jeg kunne sagtens forestille mig, at jeg konstruerede en række forskellige spil til fx samfundsfag eller geografi – ja, måske endda også til matematik. En anden mulighed kunne være at lade eleverne konstruere spil i fx geografi-undervisningen, hvorefter de naturligvis skal prøve hinandens spil. Muligheder er der uden tvivl nok af ….. classtools.net er endnu et af disse websites, som indeholder en god portion indlæring, det eneste det venter på er, at lærerne world wide samler muligheden op.

Måske kunne du have lyst til at prøve mit geo-spil her:

Online spil om hovedstæder

Share

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s