Diigo

Det her er SMART! Tidligere købte man såkaldte overstregningstusher, når man skulle fremhæve bestemte passager i en tekst. Det har indtil nu været meget bøvlet, når det kom til websites.

Personligt har jeg indtil benyttet print screen- og billedbehandlingsmetoden – altså jeg har lavet et print screen, som er blevet sat ind i et billedbehandlingssystem fx photofiltre. Herefter har jeg møjsommeligt lavet mine understregninger med diverse farvegimmicks. Det har været meget omstændeligt – når ret skal være ret, og det skal det ….. så har jeg faktisk kun brugt den nævnte metode, når det har været strengt nødvendigt, hvilket ikke har været så tit.

Men det er slut. Med tjenesten Diigo.com opretter man en konto hos Diigo, hvorefter man har mulighed for at lave overstregninger på et hvilket som helst website. Man gemmer naturligvis sine overstregede sites via Diigo-kontoen til senere brug (Diigo-kntoen lægger sig som en toolbar i din browser). Det er så simpelt og helt sikkert noget, jeg uden tvivl vil benytte i min underisning fremover.

Share

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s